Webcoach Service

Dynasol heeft voor het MKB een nieuwe service ontwikkeld die het ondernemers makkelijker maakt hun website bij te houden. Uitgangspunt zijn webcoaches die ondernemers helpen bij het onderhouden van de content op hun websites en effectief gebruik van sociale media.

Veel bedrijven komen niet toe aan het beheren van hun website. Dit heeft te maken met tijdgebrek of gebrek aan kennis. Lang niet alle bedrijven in het MKB hebben een eigen media-afdeling die de bedrijfswebsite bijhoudt.

Om bedrijven een oplossing te beiden die precies aansluit bij de behoeften en mogelijkheden van ieder bedrijf willen we gaan werken met webcoaches. Een bedrijf krijgt zijn eigen webcoach met wie iedere maand contact is over het bijhouden van de website. Vooraf wordt bepaald hoeveel uur per maand besteed wordt en binnen deze uren worden de werkzaamheden verricht. Dit kan uit van alles bestaan; het bijhouden van een blog, analyse van bezoekcijfers, plaatsen van nieuwe producten of het installeren van een nieuwe plugin voor de website.

Meer weten? Bezoek de website.