Frontend ontwikkeling

Wilt u een website ontwikkelen of aanpassen zodat de informatie optimaal weergegeven wordt en goed vindbaar is voor zoekmachines? Dynasol laat uw webdesign aansluiten op de informatiebehoefte of past het voorstel van uw ontwerper zodanig aan dat het optimaal gebruikt kan worden op internet.

Onze frontend-specialisten weten alles af van perfecte (X)HTML code. Iedere website maakt gebruik van (X)HTML maar in veel gevallen is deze niet volgens de juiste richtlijnen geschreven. Hierdoor zijn deze websites minder effectief.  Voor het bouwen van websites bestaan internationaal erkende afspraken in de vorm van webstandaarden. Toepassing van deze standaarden levert betere websites op. In Nederland heeft de overheid deze standaarden samengebracht in het kwaliteitsmodel Webrichtlijnen waarbinnen ook het drempelvrij maken van websites valt (www.webrichtlijnen.nl).

Wanneer uw organisatie optimaal gebruik wil maken van de kansen van het internet dan is het belangrijk websites zó te bouwen dat ze zowel voor mensen als voor browsers en zoekmachines optimaal toegankelijk zijn. Bouwen volgens Webrichtlijnen is dan de beste optie.

Onze frontend-specialisten hebben ruime ervaring in het toepassen en testen van deze richtlijnen. Dit garandeert een website die aan de richtlijnen van de overheid voldoet, naast de standaarden van het internationale webconsortium W3C. Daarnaast wordt uw website makkelijker gevonden door zoekmachines, is toegankelijker, ziet er beter uit op mobiele toepassingen en is gemakkelijker te onderhouden omdat de code overzichtelijk georganiseerd is.

Neem gerust contact op als u op tijdelijke basis een aanvulling zoekt op uw website-team.